Nezvestného rybára našli utopeného pri obci Jaklovce

09.07.2013 Gelnica

Ružín 9. júla (TASR) – Rybára, ktorý bol nezvestný od pondelka 8. júla našli dnes popoludní potápači Policajného zboru utopeného vo vodnej nádrži Ružín pri obci Jaklovce v okrese Gelnica. Informáciu pre TASR potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

Ako spresnil, nezvestnosť svojho 53-ročného otca oznámila na OO PZ Gelnica 30-ročná žena z obce Vítkovce už v pondelok (8.7.) o 21.50 h. "Muž odišiel z domu v nedeľu (7.7.)okolo 16.00 h k vodnej nádrži Ružín, na rybolov, pričom sa mal vrátiť domov v pondelok okolo 16.00 h," uviedol Szabó. Dodal však, že muž sa nevrátil a ani o sebe nepodal žiadnu správu. "Naposledy telefonoval s dcérou dňa 7. júla vo večerných hodinách. Mobilný telefón mal vypnutý a preto nebolo možné sa mu dovolať. Na mieste, kde chytal ryby ostal rozložený stan v ňom vak, a riadne nahodené udice," spresnil hovorca polície. Dodal tiež, že pri ceste nad lovným miestom bolo riadne uzamknuté vozidlo nebohého.

átracej akcie sa zúčastnili aj hasiči z gelnickej stanice, ktorí pomáhali najmä pri vyčistení a sprístupnení miesta pre policajných potápačov.
 

Vyberte región